Název příspěvku:

Rakovina - různé články k tématu rakoviny


vložil: Václav (27.07.2015 00:29)
kategorie: zdraví, sport, životní styl
 
>> Základní příčina rakoviny byla oficiálně objevena před rokem 1923 a její objevitel za to dostal Nobelovu cenu za medicínu. Ví o tom jenom malý počet lidí na světě, protože tato pravda je před veřejností, bohužel, skrývána.

http://janochinfo.cz/nemoci/otto_warburg.html

KOMENTÁŘE

vlastní zkušenost | 3.09.2015 14:28
lk
emailové adresy se zobrazují jen přihlášeným uživatelům
Mám za sebou onemocnění a léčbu vážné nemoci lymfy, u níž příčina dosud nerozpoznána a "často a ráda se vrací", tedy mne nutilo příčinu nalézt sama a pozměnit životní návyky tak, aby se nemoc nevrátila do nejpozději 15cti let, jak uvedeno v některých studiích klasického lékařství. Před a po dobu chemoterapie jsem užívala homeopatický konstituční lék ve vysokých potencích naordinovaný lékařem, který po absolutoriu ještě studoval homeopatii. Abych byla průkopník a léčila se pouze homeopaticky, k tomu jsem odvahu nenalezla. Logickou úvahou jsem dospěla k tomu, že pokud budou buňky zdravé více v pohybu, tím menší šanci mají degradovat na buňky nemocné. A tedy se snažím hýbat způsobem pokud možno takovým, že hlava při pohybu neřeší nic jiného, než co třeba při pohybu (jezdectví za každého počasí a ročního období). Dle názoru okolí "se moc honím", ale v remisi jsem 15. rok, každé 2 roky v lázních v prostředí, ve kterém se hýbu o pár set metrů nadmořské výšky více a po tu dobu a pár týdnů potom piji léčivou vodu. Až letos začínám pomáhat tělu cíleným cvičením a masáží ve smyslu rolfterapie na uvolnění sítě jemných svalových vláken a "navrácení kloubů tam, kde mají správně být". Je mi velmi blízký názor, že tato síť úzce souvisí s imunitou. Za vážnou nemoc jsem ráda, zastavila mě v nesprávném přístupu k životu a navedla na cestu žít svůj život jinak a vážit si ho. Pokud jde o stravu, je mi bližší maso nejíst, ale mám-li na něj chuť nebo pochutnávají-li si na něm bližní a já se chci s nimi o jejich dojmy podělit, maso jím. Mléčné výrobky také, často a ráda, zeleninu a ovoce, které mi chutná, velmi si pochutnám na ovocných knedlích s tvarohem. celkově tedy asi tělo okyseluji více, ale je pravdou, ž občas dostanu chuť na mandle a sním jich hodně. Kyselost/zásaditost- každý organismus asi s tím, co přijme, naloží v nějakou jinou chemickou výslednici. Nejsem typ, který by něco propočítával, spíše se snažím nastavit tělo tak, aby si o to, na co má chuť "samo řeklo", což myslím, že lze. Když člověk sní něco, co mu chutná nebo s někým, s nímž rád sdílí dojmy, je to radost, která obecně tělu svědčí a měla by vyrovnávat strasti, radost a strasi by měly být v rovnováze. Snažím se "radosti vyrábět", protože zkušneost velí, že strastí a zátěže více. Není-li rovnováha, tělo i duše onemocní. Takže jsem názoru, že pokud se člověk dokáže nastavit tak, že svému tělu naslouchá a rovnováze se blířží, pak na to, co právě jemu svědčí prostě dostane chuť nejen jíst, ale i třeba chuť něco dělat, to pak jí/činí s požitkem a tím mu i prospívá. Naopak co mu nesvědčí, nevyvolává v něm zájem a tedy nejí/nedělá/vyhne se tomu. Začátek ovšem spatřuji v přiznání si, že si vážnou nemoc člověk přivodil sám. Pak musí následovat "nepoddat se stavu a dokázat zmobilizovat velké procento nervových buněk k tomu, aby se z té šlamastyky pokusil dostat". To považuji za snad i složitější a těžší, protože tak činí v době, kdy sil věru není nazbyt, než absolvování nepříjemné léčby. Ale i u ní je to tak, že pokud Vám některé léky hodně vadí, chtějte po svém lékaři, ať dá jiné nebo je vysadí. Lze to. Např. o dávku ozáření jsme si řekla nastavneou pro novorozence, přestože mi bylo 37 let. Dnes se tatáž diagnóza léčí již bez ozařování, protože výzkum v této oblasti velmi pokročil, tedy instiktnivně strachem z ozařování jsme tehdy volila dobře a lékařce jsem odpověděla, že zbytek podle jejich tabulek doženu vlastní vůlí. Pochopitelně ideální je žít tak, aby vážnou nemoc nebylo třeba řešit, ale když už se stane, tak sebrat všech 5 dohromady, postavit se čelem problému a pokud si ho člověk přivodil, tak se ho pokusit pochopitelně s pomoccí lékařů, ale i se svou vlastní hlavou, která se posnaží pomoci svému tělu, zvládnout. Hodně zdraví, štěstí a dobré vůle všem.
rakovina | 28.01.2016 15:41
Aneta
emailové adresy se zobrazují jen přihlášeným uživatelům
Když mi zjistili tuk na játrech, okamžitě jsem si začala sypat ostropestřec do jídla. Je to fantastická bylinka v prevenci proti rakovině http://zdravi-nemoc.cz/ostropestrec

Přihlášení

Login:
Heslo:

K zamyšlení

Považuji den za den, noc za noc. Nic více. (Buddha)
- zkuste štěstí a seznamte se!
- meditace, přednášky, semináře
- Praha, Brno i další místa v ČR
- prodej nebo darování tibetské houby
- nabídka knih na prodej
- nabídka spolubydlení
- prostory pro různé akce


Astrologie: Narození vers. poč..
komentářů: 10, poslední: 15.10.2017
Různé pohledy na tzv. léčitels..
komentářů: 9, poslední: 18.10.2017
Vícebarevné stromy na podzim?
komentářů: 2, poslední: 7.10.2017
Meditace - odkazy, myšlenky, z..
komentářů: 2, poslední: 1.10.2017

Pokračovatel Květoslava Minaří..
komentářů: 71, poslední: 18.10.2017
Duchovní, či jinak zajímavé fi..
komentářů: 252, poslední: 17.10.2017
Hypnóza - praktické historky
komentářů: 2, poslední: 13.10.2017
Přátelství, osobní setkání, sp..
komentářů: 3, poslední: 10.10.2017
Burčák - taky si rádi dáváte?
komentářů: 4, poslední: 8.10.2017
Derealizace / depersonalizace
komentářů: 2, poslední: 6.10.2017


Anketa

Meditovali jste dnes?
-> ->
Celkem hlasovalo: 4933

Copyright © 2007-2017: Všechna práva vyhrazena | Mapa stránek | Přidávání článků | Diskuzní fórum | Seznamka HARMONIE | Kontakt | RSS 2.0